MIKSI JÄSENEKSI?

Sambakoulu Força Natural on tutkimusmatka suomalaisen sambakoulun tulevaisuuteen. Se alkoi suomalaisen sambakouluperinteen ja capoeiran pohjalta. Varsin pian kävi selväksi, että sambakoulukulkueiden loisto ja show -esiintyminen eivät ole For
ça Naturalin ominta aluetta, vaan mielekkyys löytyy ennemminkin kulttuurista, traditioista ja toiminnasta. Batucada, samba de roda, samba -iloittelu, forró ja gafieira ovat koululle tutumpia. 

Talven 2011 Rio de Janeiron tulvauhrien avustusprojekti Suomen sambakoulujen liiton kanssa osoitti myös koulun toimintavalmiuden ja kiinnostuksen avustustoimintaan. Projekti sai alkunsa For
ça Naturalin ehdotuksesta Suomen sambakoulujen liiton, SSKL:n hallituksen kokoksessa.

On tärkeää, että kaikki jotka ovat kiinnostuneet brasilialaisesta kulttuurista ja sambakoulusta, liittyvät sen jäseniksi, sillä koulun toimintaan ja tavoitteisiin vaikutetaan olemalla sen jäsen. Jos sinulla on ajatuksia, ideoita ja haluat vaikuttaa, niin jäsenyys on oikea tapa toimia yhdistyksessä, ohjata ja etsiä yhdessä muiden kanssa  sambakoulumme tulevaisuutta. Mikä on hauskaa ja mitä me voimme tehdä?

Yhdistyksen jäsenyyteen on myös välittömiä käytännön syitä:

Yhdistyksen järjestämien opetuksen ja tapahtumien hinnat ovat halvempia jäsenille kuin ei-jäsenille. 

Jäsenmaksun maksaminen on karnevaaleille osallistumisen edellytys. Yhdistys maksaa kustakin jäsenestä karnevaalin järjestäjälle, Suomen sambakoulujen liitolle, vuosimaksun.

Yhdistyksessä on aina tehtäviä asiasta kiinnostuneille jäsenille.

Voit tukea yhdistyksen toimintaa olemalla sen jäsen. Yhdistyksellä on enemmän voimaa  kun sillä on enemmän jäseniä. Sen ääni kuuluu silloin paremmin ja meillä on kanavia joita kautta vaikuttaa meita kiinnostaviin asioihin.


JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Jäsenyyden edellytyksenä on vuosittaisen jäsenmaksun maksaminen ja yhdistyksen sääntöjen noudattaminen. Olet jäsen, kun jäsenmaksu on maksettu. Erillistä liittymismaksua ei ole. 

Vuoden 2013 jäsenmaksu on 12 €.

Jäsenmaksu suoritetaan Nordeaan yhdistyksen tilille: FI56 1745 3000 0374 59

Maksuun on merkittävä seuraavat asiat.

1. MAKSAJAN NIMI, jotta tiedetään kuka maksaa
2. viestiksi JÄSENMAKSU 2013, jotta tiedetään mistä on kyse
3. Maksajan SÄHKÖPOSTIOSOITE, jotta sinut voidaan liittää yhdistyksen sähköpostilistalle
4. summa 12 €